200 nye jobs til Sydfyn

100 nye arbejdspladser på kort sigt, og yderligere 100 jobs på længere sigt. Det skulle gerne blive resultatet af de små 34 mio. kr, som Mål-2B-udvalget fredag besluttede at uddele til 14 projekter.

Støtte på 34 mio. kr på vej til erhvervsprojekter

100 nye arbejdspladser på kort sigt, og yderligere 100 jobs på længere sigt. Det skulle gerne blive resultatet af de små 34 mio. kr, som Mål-2B-udvalget fredag besluttede at uddele til 14 erhvervsprojekter.

De ni borgmestrer fra Det Politiske Mål-2B-udvalg beslutteede fredag at uddele 34 mio. kr til sydfynske erhvervsprojekter.

I alt har otte private virksomheder modtaget 22 mio. kr, og 6 offentlige projekter har modtaget 11 mio. kr.

Blandt de projekter, der modtager støtte firmaet Svendborg Breaks, der har fået støtte til udvikling af et nyt bremsesystem til tog og vindmøller. Scanhide i Egebjerg har også fået støtte til at oprette et garveri.

Blandt de offentlige projekter der har fået støtte er Ollerup Gymnastikhøjskole, Langelands Biografcenter, Langelands Golfcenter og Sydlangeland Kommune.

Projekterne skal nu endelig godkendes i Erhvervsfremmestyrelsen, men det betragter Mål-2B-sekretariatet kun som en formalitet.