22-årig sigtes for vold med skruetrækker

En 22-årig mand bliver tirsdag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Svendborg. Manden er sigtet for at have overfaldet en person med en skruetrækker og for at have uddelt knytnæveslag.

Den 22-årige mand er mistænkt for at have være indblandet i tre voldsforhold, der alle har fundet sted mellem januar og marts i 2013. Det skal tirsdag ved retsmødet afgøres, om han skal varetægtsfængsles eller ej.

De første to episoder fandt sted på henholdsvis Heidi's Bier Bar og på et værtshus. Manden sigtes ud fra §244 for simpel vold, da han her skulle have sparket og uddelt knytnæveslag.

Den tredje voldsepisode fandt sted på et diskotek, hvor den 22-årige skulle have stukket en person med en skruetrækker. Han er derfor sigtet efter §245 om særlig grov vold, der kan give op til seks års fængsel.

I forbindelse med episoden på diskoteket tyder efterforskningen på, at overfaldet var er en del af et opgør mellem to grupperinger. Den 22-årige risikerer derfor at blive straffet efter skærpede omstændigheder, hvilket vil sige, at straffen kan øges yderligere.

Den sigtede har ikke udtalt sig om sigtelserne og formodes derfor at nægte sig skyldig.