I det fynske folks tjeneste

40 tip - ingen gennembrud

Politiet har fået over 40 henvendelser efter det uhyggelige sexovergreb på en 11-årig pige i Vester Skerninge.

01:30

02:39

1 af 3

- Vi har fået tip om både en hvid campingvogn, den bordeauxrøde bil og den efterlyste mand, fortæller vicepolitiinspektør Henrik Justesen fra Fyns Politi.

Politiet efterforsker løbende de mange henvendelser fra borgerne, men indtil videre er ikke et gennembrud i sagen.

Læs også: Seksuelt overgreb mod 11-årig pige

- Tippet om campingvognen ender blindt, da det sandsynligvis ikke var der pigen blev udsat for det seksuelle overgreb. Derfor er vi fortsat meget interesseret i at høre fra nogen der kender til en hvid camping- eller skurvogn i området, siger Henrik Justesen.

Udover de mange henvendelser har politiet også en række kriminaltekniske spor at arbejde videre med.

Den 11-årige pige blev fredag eftermiddag tvunget ind i en ældre bordeauxrød bil, da han blev sat af skolebussen på Brunsvej i Vester Skerninge.

Manden kørte pigen rundt i området og begik seksuelt overgreb på hende på en mark- eller skovvej i området.

Bagefter blev pigen efterladt i krydset mellem Sømarksvej og Balvej.

Signalement

Politiet efterlyser en gerninsmand, der var 45-50 år, 175-180 cm høj, lys i huden, alm. til kraftig af bygning, iført sort jakke, mulig arbejdsjakke, lyseblå cowboybukser med bælte, sort hue og mørk halsedisse som dækkede underansigtet.

Han talte dansk. Han var kørende i en ældre personbil som var bordeauxrød og af ukendt mærke.Efterlyser vidnerPolitiet søger vidner som fredag eftermiddag mellem kl. 14 og 15 har set en bordeaux ældre personbil køre i området særlig omkring Brunsvej Sømarksvej i Vester Skerninge - eller som i øvrigt han kendskab til personer som svarer til signalementet og er indehaver af en bil svarende til oplyste.

Politiet er ligeledes interesseret i oplysninger om kendskab til en hvid campingvogn/skurvogn i et skovområde i tæt tilknytning til området i Vester Skerninge. Oplysninger kan gives til telefon 114.

I dette område fandt forbrydelsen sted

Vis Seksuelt overgreb på et større kort