I det fynske folks tjeneste

47-årig efterlyses for skud på restaurant

Mand med vietnamesisk baggrund er på flugt fra politiet efter skyderiet på restaurant Bali i København

Københavns Politi har offentlig gjort dette billede af den efterlyste Phi Hung Nguyen.

Efter en nat, hvor betjente flere steder i landet forgæves ledte efter den efterlyste i skudsagen fra restaurant Bali i København, besluttede politiet til formiddag at offentliggøre mandens navn og billede.

Den 47-årige Phi Hung Nguyen, der har vietnamesisk baggrund, eftersøges som den, der affyrede flere skud mod to mænd i restauranten ved Kongens Nytorv i København mandag aften ved 19-tiden.

Eftersøgningen foregik på flere adresser i og uden for København, ligesom betjente også opsøgte steder på Fyn i forsøget på at fat på den 47-årige, oplyser vicepolitiinspektør Ove Dahl.

- Han har familie herovre, så der er derfor, at man også efterlyser ham her, siger vagtchefen hos Fyns Politi, Erik Haldkjær.

Politiet havde fået et tip om, at Phi Hung Nguyen frivilligt ville melde sig til ordensmagten, men da det ikke skete, valgte politiet altså at lave en offentlig efterlysning.

Efter en kort ordveksling på Bali blev to mænd såret af skud. Dels ejeren, Roland Tan, der også går under navnet "Mr. Big", og dels dennes kinesiske bekendte fra Singapore. Den førstnævnte blev ramt i skulderen, mens gæsten fra Singapore blev alvorligt såret af et skud i maven.

Begge bevogtes på Rigshospitalet.