I det fynske folks tjeneste

48-årig sigtes for narko-udlevering

En 48-årig mand fra Flemløse bliver sigtet for at have bragt andres liv i fare og for overtrædelse af narkolovgivningen efter at en 15-årig pige i sidste uge mistede livet i hans hjem.

Manden havde besøg af to teenagepiger torsdag, da det gik galt. Den 15-årige Jasmin Leschøtt Christensen døde, mens en 14-årig pige og manden selv blev indlagt på OUH. Den 14-årige pige blev hurtigt udskrevet.

Fyns Politi kunne først mandag afhøre den 48-årige på grund af hans tilstand, og efter afhøringen valgte politiet at sigte den 48-årige mand for at forvolde fare for andres liv og for overtrædelse af narkolovgivningen.

- Vi har fundet narkotika på mandens bopæl og vi har derfor valgt at sigte ham for besiddelse af narko og for overdragelse af narkotika til mindreårige, siger efterforskningsleder Henrik Justesen fra Fyns Politi.

Tirsdag morgen vil manden blive fremstillet i et grundlovsforhør.

Fredag aften blev der sat ild til mandens hus i Flemløse. Politiet efterforsker fortsat brandårsagen.

- Vi ved at branden var påsat, og vi har forståelse for at der kan være frustrationer, men at gøre sig selv til kriminel ved at tænde ild til et hus, det er en dum handling, siger Justesen.