51-årig fik ni års fængsel i narkosag

Den 51-årige Bjarne Petersen blev torsdag i et nævningeting i Østre Landsret i Odense idømt en fængselsstraf på ni år for narkohandel. Han fik desuden konfiskeret en fortjeneste på én million kroner. Forinden havde de 12 nævninge - seks kvinder og seks mænd - fundet den tiltalte skyldig efter anklageskriftet

-

/ritzau/
Den 51-årige Bjarne Petersen blev torsdag i et nævningeting i Østre Landsret i Odense idømt en fængselsstraf på ni år for narkohandel. Han fik desuden konfiskeret en fortjeneste på én million kroner. Forinden havde de 12 nævninge - seks kvinder og seks mænd - fundet den tiltalte skyldig efter anklageskriftet.

Manden blev fundet skyldig i alene og/eller sammen med andre at have indsmuglet, forsøgt at indsmugle og overdraget diverse mængder narko i form af kokain, amfetamin og hash til personer i Danmark fra Holland, hvor han har opholdt sig siden 1997.

Flere er da også tidligere dømt i sagen. Den dømte ankede på stedet straffens længde til Højesteret, idet skyldspørgsmålet endeligt er afgjort af landsretten.