I det fynske folks tjeneste

82.000 til kræftramte børn

Børnecancerfonden fik en flot økonomisk indsprøjtning fredag aften. Støttekoncerten "Af hjertet" gav et stort overskud.

27:39

Børnecancerfonden fik en flot økonomisk indsprøjtning fredag aften. Støttekoncerten "Af hjertet" gav et stort overskud.

1 af 2

Musikere, lydfolk og bartendere. Rengøringsdamer og... ja faktisk alle var frivillige til støttekoncerten på Posten i Odense fredag aften.

De havde valgt at deltage for at samle penge ind til Børnecancerfonden.

Martin Langkilde-Lauesen havde arrangeret koncerten, men han kører også cykelløb for Team Rynkeby. Det hold der en gang om året cykler fra Danmark til Paris for at samle penge ind til Børnecancerfonden.

Som rytter forpligter man sig til også at gøre en indsats for at samle penge ind resten af året - og det gjorde Martin med støttekoncerten, hvor alle entréindtægter gik til det gode formål.

- Jeg har brugt et år af min tid, og det fylder rigtig meget. Når man har været på sygehusene og oplevet de kræftsygebørn, så giver det bare en lyst til at knokle endnu mere, fortæller han.

Kendte musikere spillede gratis

Annette Heick, Jakob Sveistrup, Sweethearts og Blues Brothers spillede gratis som den musikalske underholdning, mens den danse-kendte Thomas Evers Poulsen var konferencier.

- Jeg ville gerne gøre noget, hvor jeg følte, jeg virkelig kunne stå inde for det. Der er så mange ting, og jeg vil gerne gøre det godt - det er bare svært at deltage i alt. Men netop fordi det er kræft, og fordi det er noget, jeg selv har haft inde på livet, vil jeg gerne ligge mit engagement her, siger Thomas Evers Poulsen.

De indsamlede penge går til Børnecancerfonden - det er til forskning, men også direkte videre til kræftramte børn og unge.

- Det betyder utrolig meget, at der er nogen, der tænker på en, når man har den svære tid. Man bliver utrolig glad inden i, når der er nogen, der vil hjælpe, fortæller Emma Greve på 16, der fik konstateret kræft for to år siden.

Det er tredje gang støttekoncerten har været afholdt, og arrangøren vil kæmpe hårdt for at kunne gøre det igen til næste år.