Aarup rykker ned - Otterup overlever

Aarup spillede søndag uafgjort mod Aarhus Fremad og dermed må holdet en tur ned i Danmarksserien. Otterup sikrede sig med en sejr overlevelse.

På forhånd var Aarups chance for overlevelse spinkel, og resultatet 2-2 betyder, at holdet ikke længere kan nå over nedrykningstregen, selvom der er endnu en kamp tilbage næste weekend. Brabrand, der ligger lige over nedrykningsstregen vandt nemlig og er dermed seks point foran fynboerne.

Brian Johansen bragte Aarhus Fremad foran efter 28 minutter, og selvom Rune Friis blev udvist efter 53 minutter, så lykkedes det først for Benjamin Tempelaar at få udlignet for Aarup i det 82. minut. Kort efter bragte Aarhus sig igen foran, men Steffen Bergstedt fik udlignet i overtiden til slutresultatet 2-2.

Otterup vandt

Otterup sikrede sig derimod endnu en sæson i 2. division ved at vinde 0-1 over Skjold. Jeppe Hansen blev matchvinder i 82. minut. Holdet kan dermed ikke nås af de fire hold under nedrykningstregen.

FC Fyn måtte indkassere sæsonens andet nederlag til Varde, der vandt med 2-1. Kampen er dog uden betydning, da FC Fyn ligger suverænt i spidsen og allerede har sikret sig oprykningskamp mod vinderen af 2. division Øst.

Svendborg slog Viby IF 3-0, mens Næsby storsejrede med 5-1 over Lindholm, der dermed også rykker ned.

Endelig vandt Marienlyst i et rent målorgie på udebane over Skovbakken med 3-5