Åbent hus for kommunal hjemmeside

En håndboldstjerne, en ridder og masser af konkurrencer skal lokke odenseanerne til at interessere sig mere for kommunens hjemmeside.  Fredag inviterer kommunen til et åbent hus arrangement på rådhuset for at  øge borgernes brug af de mange selvbetjeningsmuligheder på www.odense.dk. 

-

En håndboldstjerne, en ridder og masser af konkurrencer skal lokke odenseanerne til at interessere sig mere for kommunens hjemmeside.  Fredag inviterer kommunen til et åbent hus arrangement på rådhuset for at øge borgernes brug af de mange selvbetjeningsmuligheder på www.odense.dk

Arrangementet \"e-Odense - dit digitale rådhus\" har blandt andet håndboldlandsholdsspilleren Winne Mølgaard som trækplaster. GOG-spilleren skal skrive autografer og stå for konkurrencer om landskampsbilletter og digitale kameraer. Ridderen Lille Knud og \"Cykel-Anton\" skal underholde børnene. Derudover vil borgmester Anker Boye holde tale og i en lang række boder vil kommunens medarbejdere fortælle om mulighederne på www.odense.dk


Kommunens hjemmeside holder åbent huse

Penge at spare
Kommunen vil gerne have odenseanerne til mere aktivt at bruge blanketter og indtastningsmulighederne på nettet. Jo flere borgere der selv taster ind via nettet, jo mindre penge skal kommunen bruge på administration.

I boderne vil odensanerne blandt andet få demonstreret, hvordan man på nettet skifter læge, adresse, beregner boligstøtte, låner bøger, beregner skat og laver en sådkaldt digital signatur.

\"e-Odense - dit digitale rådhus\" bliver åbnet af Anker Boye fredag kl. 11.