Absalonsen følte sig bortdømt

OB's Johan Absalonsen følt sig uretfærdigt behandlet af dommer Michael Johansen i 2-2 kampen mod AGF.

Et uretfærdigt rødt kort. Sådan beskrev Johan Absalonsen situationen, da han blev udvist efter 57 minutter af den forrygende 2-2 kamp mellem AGF og OB. Udvisningen kostede ifølge OB's udviste fløjspiller to point til fynboerne.

- Vi havde totalt styr på kampen, da jeg blev smidt ud. Det var en tæt situation, hvor jeg føler, at vi var lige gode om det, men Dan Thomassen tog sig til næsen. Det var nok det, der gjorde, at jeg blev udvist, vurderede Johan Absalonsen.

Og Dan Thomassen forsøgte da også at agere køligt i den ophidsede situation.

- Jeg ved fra tidligere, at det gælder om at holde hovedet i ro. Man kan nemt få et rødt kort, hvis man farer frem. Man kan godt sige, at det var rutinen, der spillede ind, sagde Dan Thomassen, der ikke ville vurdere om han selv skulle have været smidt ud.

Den udviste Johan Absalonsen undskyldte bagefter sin handling over for holdkammeraterne i omklædningsrummet.

- Jeg har sagt undskyld, fordi mit røde kort kostede sejren. Gutterne knoklede helt vildt for det efter min udvisning. På den anden side må vi ikke lukke øjnene for, at AGF også spillede en god kamp, sagde OB-spilleren, der var mere ordknap, da talen faldt på kampens dommer.

- Jeg vil helst kun kommentere min egen situation omkring udvisningen, men vi følte os generelt bortdømt, sagde Johan Absalonsen.

Han kan nu se frem til karantæne i minimum to kampe som følge af det direkte røde kort.