I det fynske folks tjeneste

Absalonsen: Guldet er væk

Med en sejr over AaB ville guldet have været inden for OB's rækkevidde. Nu er muligheden så godt som væk, vurderer fynboernes unge angriber Johan Absalonsen.

Johan Absalonsen mener OB mistede guldchance lørdag

Spillerne fra OB fokuserede inden lørdagens første opgør efter vinterpausen på, at de ikke måtte tabe til topholdet AaB. I så fald ville guldet være væk. Men selv om holdet undgik et nederlag, så lykkes missionen ikke. I hvert fald ikke hvis man skal tro angriber Johan Absalonsen.

- Vi skulle have vundet for at tro på det. Det er stadig muligt at nå guldet, men det ser rigtigt skidt ud efter i dag, siger Johan Absalonsen.

Den unge angriber havde lørdag fået ny angrebmakker, idet den tidligere Randersspiller Djiby Fall startede inde efter sit mislykkede eventyr til de Forenede Emiratiske Emirater. Og den sengalesiske angriber fik rosende ord med på vejen fra sin kollega, selv om makkerparret ikke skabte meget.

- Af de angribere, jeg har spillet sammen med, er Djiby Fall den, der har fået raget klart flest bolde til sig. Og så bliver mit job bare at løbe i position, siger Johan Absalonsen.

Politiet anholdt 16 personer i forbindelse med kampen for gadeuorden og værtshusslagsmål.