Ældre mand slået med koben under røveri

En 64-årig mand fra Faaborg blev torsdag aften udsat for et brutalt røveri i sit eget hjem. To mænd brød ind, hvor de slog manden med et koben og frarøvede ham 1000 kr.

Gidsel i eget hjem

I en time var en 64-årig gidsel i sit eget hjem på Dyndbæksgyden i Haastrup i Faaborg. Klokken 22.35 brækkede to mænd hoveddøren op og truede manden med et koben til at udlevere 1000 kroner fra mandens pengepung.

Ifølge vagthavende ved Assens Politi blev den 64-årige slået i ansigtet med kobenet, hvor han flækkede et øjenbryn. De to gerningsmænd mente, at manden havde gemt flere penge, så de gennemrodede mandens hjem og skar sofaen op. På et tidspunkt var begge mænd i et andet rum, og offeret så sit snit til at stikke af over til en genbo. Her fik de alarmeret politiet, men begge gerningsmænd var væk, da politiet kom.

Undvegen fange

Politiet fortæller, at et vidne har set to mænd i 20-25 års alderen snuse rundt i området torsdag morgen. De beskrives som 180 cm. høje, den ene havde kort hår og mørke bukser, den anden var kronraget med lyse bukser.

Politiet mistænker blandt andet en fange, der undveg fra et fængsel i juli. Han har tidligere begået lignende forbrydelser.

Assens Politi er meget interesseret i at høre fra vidner, der har set eller hørt noget. Politiet har tlf. 64 71 14 48.

Indlagt

Den 64-årige blev indlagt natten over til observation, men har det efter omstændigheder godt, men var for chokeret torsdag til at politiet kunne afhøre ham ordentlig. Derfor skal politiet nu afhøre ham fredag.