I det fynske folks tjeneste

Ærgerlig Nicolaj Møller Madsen: Fik ikke drømmen opfyldt

En time i garagen med en beskadiget bil endte med at koste Nicolaj Møller Madsen muligheden for sejr

Den fynske racerkører Nicolaj Møller Madsen drømte om en podieplacering i det store 24-timers løb på Nürburgring, men på trods af, at Audi nummer fem kørte lige op med de bedste biler stort set hele løbet igennem, betød et uheld og en time i garagen, at Phoenix Racing måtte nøjes med en 19. plads.

- Jeg er selvfølgelig skuffet og helt vildt ærgerlig over, at det var mig, der sad i bilen, da den forulykkede. Indtil det øjeblik gik det fantastisk for vores team, som lå nummer tre, og da vi kom tilbage på banen, viste vi også, at vi kunne køre lige op med de allerbedste, siger Nicolaj Møller Madsen.

Uheldet indtraf cirka seks timer inde i 24-timers løbet. I en overhaling kom Audi'en op på curb'en, hvor Nicolaj Møller Madsen mistede herredømmet. Han snurrede rundt og endte i barrieren.

Læs også Nicolaj Møller Madsen tror på sejr i 24-timers løb

Uheldet så ikke specielt voldsomt ud, og bilen kunne også fortsætte til garagen. Men her endte det med at tage at tage over en time at få bilen klar igen. Og dermed røg alle ambitioner om en topplacering.

- Det er helt vildt ærgerligt og topuheldigt. Teamet var super godt forberedt, og bilen kørte fantastisk. Det kunne have endt med noget stort, så på vegne af holdet er jeg selvfølgelig rigtig ked af det, siger Nicolaj Møller Madsen og tilføjer:

- Når det så er sagt, så har det været en kæmpeoplevelse. Jeg elsker den her racerbane, og jeg fik vist, at jeg også kan køre op med de bedste kørere, når det gælder. Det er selvfølgelig det, jeg tager med herfra, når lige skuffelsen har lagt sig.

Løbet blev i øvrigt en dobbelt triumf for Audi, der kørte en dobbeltsejr hjem foran en BMW.

Næste opgave for Nicolaj Møller Madsen er tredje afdeling i GT4-serien, der køres på Red Bull Ring i Østrig 10.-11. juni.