I det fynske folks tjeneste

Afspærring i Nyborg ophævet

Politiet indstillede sidst på eftermiddagen torsdag arbejdet på Christianslundsvej og gik over til normal patrulje i Nyborg. Et vidne havde set en pige, der muligvis er bortført, men ingen har endnu efterlyst en mindreårig pige.

Fyns Politi fin torsdag en henvendelse, om en 10-årig pige i Nyborg-området, der ved 13-tiden så en anden mindreårig pige blive taget ind i en rød bil.

Det 10-årige vidne hørte den anden pige sige hjælp, men i samme øjeblik kom en lastbil forbi og derefter var den røde bil kørt væk igen.

Vidnet så desuden et andet vidne, der formentlig var iført en heldragt og et tørklæde. Denne kvinde havde kontakt med føreren af den røde bil.

Fyns Politi satte derfor en større eftersøgning i gang i området omkring Christianslundsvej i Nyborg, hvor pigen så bilen.

En helikopter var også i luften over området.

- Det er klart, at i lyset af overgrebet på den 10-årige pige fra Refsvindinge i går, så tager vi ingen chancer, siger vicepolitiinspektør Henrik Justesen.

Fyns Politi understreger, at der ikke er meldinger om forsvundne børn, men at de selvfølgelig tager alle meldinger alvorligt.

- Vi har eftersøgt området grundigt også med hjælp fra en helikopter. Men vi har indtil nu intet fundet en rød bil, som skule være i området. Vi har heller ikke modtaget nogen efterlysninger af piger fra familier i området. Derfor går vi nu over til almindelig patruljering, siger vicepolitiinspektør Henrik Justesen.