AGF fik uafgjort i hektisk slutfase

Selv om der er en lille måneds tid til, at Århus Festuge finder sted, var der feststemning, da AGF spillede 2-2 mod OB.

AGF konsoliderede mandag med 2-2 mod OB i en medrivende og spændende aftenkamp sin dukseplads i SAS Ligaen.

Allerede før kampen tøvede AGF's fans ikke med at udbrede budskabet om den øjeblikkelige førsteplads for resten af de i alt 19.210 tilskuere. Om det var med til at motivere AGF-spillerne må stå hen i det uvisse, men sikkert er det, at AGF i de første 45 minutter lignede det tophold, som klubbens øjeblikkelige placering i tabellen viser.

AGF kom foran i første halvlegs sidste minut, da der blev dømt et diskutabelt straffe til hjemmeholdets Peter Graulund. Det udnyttede Jakob Poulsen, men glæden varede kort, da OB kom foran på mål af Utaka og Demba-Nyren i de første 10 minutter af anden halvleg.

Forestillingen skiftede dog karakter, da Johan Absalonsen blev udvist efter en batalje efter AGF's Dan Thomassen i det 57. minut, og i kampens døende minutter dukkede Nando Rafael op og blev dagens helt i Århus med en fortjent udligning. Dermed sikrede han klubben et point og århusiansk forbliven på SAS Ligaens førsteplads, hvilket fik stadion til at genoptage slagsangen "Vi ligger nummer 1."