Aggressiv stil gavner OB i øjeblikket

Hans Henrik Andreasen, der scorede begge mål i OB's 2-0-sejr over Young Boys, roser holdets aggressive stil.

Hans Henrik Andreasen er naturligvis glad for OB's 2-0-hjemmesejr over Young Boys fra Schweiz i Europa Leagues gruppe H, men han er især glad for måden, som schweizerne blev besejret på.

- Noget af det, vi gør i øjeblikket, er, at vi har en masse aggressivitet i og omkring holdet. Vi spiller lidt mere aggressivt, og der er mere fanden-i-voldskhed i os nu, og vi står længere fremme på banen, konstaterer midtbanespilleren.

Han scorede begge fynboernes mål i sejren, der er OB's anden i ugen, efter at FC Nordsjælland blev banket 4-1 i mandagens Superliga-kamp. Godt nyt for fynboerne efter et skidt efterår.

Målscoreren vil nu gå efter andenpladsen i gruppen, der giver videre avancement i turneringen.

- Jeg synes selvfølgelig, at vi skal gå efter andenpladsen, så længe vi har en mulighed for det. Inden denne kamp sagde vi, at vi måtte tage en kamp ad gangen, så næste gang er det Getafes tur, og der mener jeg også, vi har en chance, siger Hans Henrik Andreasen.

Spanierne gæster Odense den 1. december og har ligesom OB tre point for fire kampe. Young Boys er toer med seks point, mens Stuttgart har 12 på førstepladsen. Der resterer to spillerunder