Albani ny storsponsor for B1909

Fodboldklubben B1909 har indgået en ny stor sponsorkontrakt med det fynske bryggeri Albani. Sponsorkontrakten er den største som B1909 hidtil har indgået og giver klubben et langt større økonomisk råderum.

-

Fodboldklubben B1909 har indgået en ny stor sponsorkontrakt med det fynske bryggeri Albani. Sponsorkontrakten er den største som B1909 hidtil har indgået og giver klubben en langt større økonomisk råderum.


B1909s direktør, Jens Ottesen, ønsker ikke at oplyse størrelsen på den nye sponsorkontrakt, men oplyser dog, at aftalen er bedre end hvad man hidtil har oplevet i klubben.


\"Aftalen giver os mere råderum, da den er væsentlig bedre end den der udløb 31. december\" , siger Jens Ottesen.


I oktober blev bryggeriet Albani vraget af superligaklubben OB som sponsor, da OB valgte at indgå en aftale med bryggeriet Carlsberg.


\"Det er klart, at det har har haft en betydning for den fordelagtige aftale vi har indgået. Men vi har altid haft et nært forhold til det lokale bryggeri, og det er det vi nu udbygger\" , siger Jens Ottesen.


Aftalen betyder, at hovedparten af spillerne skal reklamere for Albani, men der vil også være mulighed for at anvende andre sponsorer, hvis B1909 ønsker det.


Efter indgåelsen af den nye aftale forventer B1909, at klubbens regnskab for 2001 vil ende på et 0.