Albani støtter Hells Angels-fest

Der bliver drukket Albani-øl, når rockerne fra Hells Angels til maj holder støttefest i Dyrup. Det fynske bryggeri nøjes dog ikke med at levere øllet - det fynske bryggeri er også sponsor for festen og har betalt rockernes plakat.

-

Der bliver drukket Albani-øl, når rockerne fra Hells Angels til maj holder støttefest i Dyrup. Det fynske bryggeri nøjes dog ikke med at levere øllet - det fynske bryggeri er også sponsor for festen og har betalt rockernes plakat. Det skriver Fyens Stiftstidende onsdag.


Siden Albani blev vraget som hovedsponsor i fodboldklubben OB, har bryggeriet med lys og lygte forsøgt at finde nye måder at profilere bryggeriet på.


Blandt andet har Albani øget sit engagement i fodboldklubberne B1909 og B1913. Og nu har Albani tilsyneladende udvidet sin sponsorstøtte til helt nye områder.


Logo på plakat
I år står bryggeriet nemlig som sponsor for en Hells Angels støttefest. Støttefesten The Bash, har tidligeree været HA-rockernes måde at samle penge ind til deres fængslede kammarater. Men ifølge Hells Angels hjemmeside går overskuddet i år til endnu større fester. Albanis navn og logo står på plakaten, som bryggeriet også har betalt.


\"Vi har været leverandør af øl til disse mennesker i flere år, og vi har tænkt os at fortsætte vores leverandørforpligelser. Vi har et udemærket samarbejde med dem\", siger Albanis direktør Peer Bach.


HA bag narkohandel
Odense Politi har flere gange vurderet, at Hells Angels står bag hovedparten af al narkohandel på Fyn. Samtidig afsoner flere af bandens medlemmer lange fængselsstraffe for blandt andet drab, vold og narkohandel. Alligevel ser bryggeriet ikke noget problem i at blive forbundet med Hells Angels.


\"Det vil jeg slet ikke tage stilling til. Vi overholder vores leverandørforpligtigelser til mange forskellige grupper. Vi går ikke ind og vurderer, hvad de står for\" , siger Peer Bach.


Direktøren frygter heller ikke, at Albanis logo på en rockerplakat vil skade bryggeriets image.