I det fynske folks tjeneste

Allan Andersen

-

-


Navn: Allan AndersenParti: Dansk FolkepartiBopæl: Daltoften 101, 5320 AgedrupOpstillingskreds: KertemindeTillidsposter:Antal stemmer FV2001:Kontakt: allandf@webspeed.dkPersonlig hjemmeside: http://www.allandf.dk/


 

Video

Allan Andersens videopræsentation

Derfor skal vælgerne stemme på mig:
Vælgerne skal stemme på mig, fordi at de kan identificere sig selv med mig. Jeg har ingen højere uddannelse eller status, der gør mig til mere end dem der skal stemme på mig. Jeg er blandt vælgerne i min dagligdag, overalt hvor jeg færdes.
Det er vælgernes dagligdags-problemer der er mine mærkesager.

Hvad er dine fynske mærkesager?
Mine fynske mærkesager er at få bragt Fyn på Danmarkskortet, som et attraktivt sted for erhvervsdrivende, at investere og drive forretning fra.
Fyn skal ikke bare være en rasteplads for sjællændere og jyder der krydser Danmark. Fyn skal markere sig som Danmarks midtpunkt for erhvervslivet, så man får øjnene op for de logistiske muligheder man får, hvis man vælger at placere sin virksomhed på Fyn. Og så skal Fyn i de kommende år, nyde godt af den internationale opmærksomhed der vil komme i forbindelse med H.C. Andersen jubilæet i 2005. Der skal satses på kulturen på Fyn, så turisterne vil se Fyn som et rejsemål, i stedet for en gennemrejse på en tur til Danmark.

Hvordan får vi skabt flere arbejdspladser på Fyn?
Det har jeg svaret lidt på i det foregående spørgsmål???..

Hvordan bliver integrationen af indvandrere/flygtninge bedre på Fyn?
Integrationen ser jeg ikke som et lokalt Fynsk problem, men som et problem der gælder hele landet. Siden den borgerlige regering kom til, har den i samarbejde med Dansk Folkeparti, fået strammet gevaldigt op på indvandringen til Danmark. Hvis der efter det kommende folketingsvalg stadig er et borgerligt flertal, vil tilstrømningen af flygtninge/indvandre til Danmark have et niveau, hvor det er muligt at komme en del af de problemer til livs som den tidligere regerings integrationspolitik (eller mangel på samme) førte med sig.
Der vil selvfølgelig stadigt være nogle som ikke vil integreres i det danske samfund. Der må man så vælge at se på om man ikke kan stramme op på reglerne om danskundervisning, som så vil give bedre jobmuligheder til indvandrerne. Dermed vil de automatisk blive mere integreret i samfundet. Samtidigt gælder det også om at få spredt indvandrerne ud i det danske samfund, så man ikke beholder de høje koncentrationer af indvandre på samme sted.

Er der plads til flere svinefarme på Fyn eller skal antallet reduceres?
Det vil jeg lade de folk vurdere, som har forstand på det.

Hvilke konsekvenser får kommunalreformen for Fyn?
Det er selv eksperterne i tvivl om!
Men i første omgang, når man nu har fået rystet de største begynder vanskeligheder af sig, så er jeg overbevist om, at der er penge at hente rundt omkring i kommunerne. Mange kommuner vil kunne drage nytte af stordrift. Jeg tror at der blandt andet på ældreområdet er penge at spare, som så vil kunne gøre nytte inden for andre områder, hvor der ikke på samme måde kan spares. Og får man først sat skub i kommunernes økonomi, vil man hurtigt kunne tiltrække virksomheder til Fyn.