I det fynske folks tjeneste

Alt booket i detentionen fredag aften

Fyns Politi har haft en særdeles travl fredag aften med masser af druk og vold. I alt otte personer har overnattet i detentionen.

Et par af gæsterne i detentionen havde først været en tur på Den Glade Viking i Odense.

Den første gæst i detentionen blev samlet op af Fyns Politi kort efter midnat. En yngre mand havde overfaldet en dørmand ved Den Glade Viking på Klingenberg, og politiet måtte passivisere ham med en omgang peberspray før han blev anholdt.

Kort tid efter måtte politiet igen en tur til Klingenberg. En 19-årig mand opførte sig så højrystet på grund af druk, at politiet også valgte at give ham en overnatning på politigården.

Vold mod tjenestemand

Klokken 1.20 var den gal ved rundkørslen i Kochsgade. En 28-årige mand ville ikke betale sin taxaregning, og da politiet ankom fægtede han så meget med arme og ben, at han ramte en betjent i hovedet. Han blev kørt til detentionen og kan nu se frem til en sigtelse for vold mod tjenestemand.

En anden 28-årige mand kom selv ind på politigården klokken 0.20 for at anmelde en voldsepisode. Han var dog så beruset, at politiet ikke kunne afhøre ham, og betjentene bedte derfor manden om at komme igen lørdag. Det ville manden dog ikke finde sig, og da han skabte sig og nægtede at forlade stationen, valgte politiet at smide ham i en af de få ledige celler i kælderen.

Endnu en plads i detentionen blev optaget, da en ung mand fra Svendborg ved Cafe Froggy i odense i sin kæmpebrandert kaldte politiet for "fucking svin".

En 26-årige kvinde slap dog for en tur i detentionen, da hun var blevet taget med til stationen på grund af gadeuorden. Betjentene vurderede, at hun var alt for fuld til at ligge alene i en celle, og valgte derfor at sende hende til skadestuen i stedet.