I det fynske folks tjeneste

Ambulancekrig: 336 reddere forsvarer Falck

336 reddere står bag en henvendelse til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen der slår fast, at de ikke er blevet tvunget til at arbejde for Falck.

336 reddere har skrevet under på, at de ikke har følt sig tvunget eller påvirket af Falck til ikke at skifte arbejdsgiver.

Efter at Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen i et brev har givet udtryk for, at de mistænker Falck for, at de har været med til at forhindre, at ambulancereddere skifter til Bios, så har flere hundrede reddere nu valgt at stå frem og bakke Falck op.

I en fælles henvendelse til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har de 336 reddere alle skrevet under på, at de ikke på noget tidspunkt har følt sig tvunget eller påvirket af Falck til ikke at skifte arbejdsgiver.

Talsmand for redderne Claus Byskov oplyser, at redderne har valgt at sende et brev til Konkurrence- og forbrugerstyrelsen, fordi de er trætte af de mange beskyldninger, der er i ambulancesagen og samtidig gør de opmærksomme på, at de også vil høres, når der skal tages stilling til, om der skal rejses en sag mod Falck.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har tidligere oplyst, at de ikke vil kommentere verserende sager. De har dog bekræftet, at der er sendt en meddelelse om betænkning til Falck.

Falck afviser, at de har spændt ben for Bios, men koncernchef Allan Søgaard Larsen erkender, at selskabet i enkelte tilfælde har leveret for voldsomme verbale udfald både internt og eksternt om konkurrenten Bios.