Amerikaner ny elitetræner i Svim Team Odense

Topsvømmerne Louise Ørnstedt og Anders Bo Pedersen får nu den 40-årige amerikaner Mark Taylor som elitetræner.

-

Topsvømmerne Louise Ørnstedt og Anders Bo Pedersen fra Svim Team Odense får nu en amerikansk elitetræner.


Det er den 40-årige Mark Taylor, der tidligere har været cheftræner i Litauen, som skal stå i spidsen for eliten i STO 95. Mark Taylor er i øjeblikket elitetræner for en islandsk svømmeklub og er tidligere amerikansk landsholdssvømmer. Han har også været elitetræner i USA og England. 


Topsvømmer bliver i klubben


Både Louise Ørnstedt og Anders Bo Pedersen har tidligere været inde på, at de overvejer at skifte klub, fordi træningsfaciliteterne ikke har været gode nok i STO 95. Men med nyudnævnelsen af Mark Taylor har ihvertfald Anders Bo Pedersen besluttet sig for at blive.


\"Efter at have fået meddelt fra Leeds, at klubben desværre er inde i en del omstruktureringer, og derfor ikke vil være det optimale sted for min videre svømning, har jeg valgt at blive i Odense for nogen tid. Med STO95\'s nye træner og en del forbedringer i trænings-mulighederne, ser jeg nye udviklingsperspektiver i Odense. Jeg glæder mig således meget til at arbejde sammen med den nye træner, og har fuld tillid til, at vi sammen vil finde den helt rigtige vej til den absolutte verdenselite\", siger Anders Bo Pedersen i dag i en pressemeddelelse.