Amtet afviser hjælp til handicappet dreng

En multihandicappet dreng fra Søndersø kan ikke længere få økonomisk støtte fra amtet, fordi hans behandler er flyttet fra Sjælland til Fyn. Familien betaler nu selv 30.000 kr. om året for behandlingen af Anders Møller Jensen. Se indslag om Anders Møller Jensen

Fyns Amt kræver behandling på Sjælland

En multihandicappet dreng fra Søndersø kan ikke længere få økonomisk støtte fra amtet, fordi hans behandler er flyttet fra Sjælland til Fyn. Familien betaler nu selv 30.000 kr. om året for behandlingen af drengen.

Anders Møller Jensen er 16 år, spastiker og multihandicappet. Siden han var tre år, er han blevet behandlet og optrænet fysisk på en klinik i Karlslunde syd for København. Det har Fyns Amt betalt for.

Men nu er hans behandler flyttet til Sdr. Højrup på Fyn, og det betyder, at Fyns Amt har smækket pengekassen i. Det var nemlig behandleren Allan Jensteds arbejdsgiver, der var godkendt af sygesikringen.

Allan Jensted er ikke godkendt af sygesikringen, selv om det er ham, der har behandlet den handicappede dreng siden 1987.

Anders Møller Jensens mor er ikke i tvivl om, at hendes søn har haft stor gavn af behandlingen hos Allan Jensted, så derfor betaler hun nu selv de 30.000 kr. for behandlingen, så Anders kan få behandling på Fyn hos Allan Jensted.