Andenplads til Rikke Møller Pedersen i Japan

Rikke Møller Pedersen blev nummer to på 100 meter bryst ved World Cup-stævne i Japan.

Svømmeren Rikke Møller Pedersen har efter en længere pause oven på sommerens OL tilsyneladende ikke glemt teknikken helt.

I sin første internationale konkurrence siden legene i London snuppede hun en andenplads på 100 meter bryst ved World Cup-stævnet i Tokyo.

Rikke Møller Pedersen havde hurtigste tid efter indledende heat, men blev overgået af amerikaneren Jessica Hardy, der lige præcis var otte hundreddele af et sekund hurtigere end danskeren i finalen.

Rikke Møller Pedersens tid lød på 1.04,94 minutter, og det er mindre end et sekund langsommere end hendes egen bedste tid på kortbane - som vel at mærke blev sat i en af de nu forbudte svømmedragter.

Jeanette Ottesen skulle prøve at følge op på de fine resultater ved World Cup-stævnet i Beijing forleden på trods af maveproblemer i optakten til det japanske stævne.

Hun blev diskvalificeret i indledende heat i 100 meter butterfly, men svømmede sig til en fjerdeplads i finalen på 50 meter fri i tiden 24,74 sekunder.

Færingen Pal Joensen er også i Tokyo. OL-svømmeren lagde dog beskedent ud med en 19.-plads på 400 meter fri.

Stævnet rundes af onsdag, hvor Rikke Møller Pedersen blandt andet skal forsøge at leve op til sin topseedning på 200 meter bryst.