I det fynske folks tjeneste

Andreasen om OB: Vi tager god indsats med

Selvom OB tabte 2-3 til Twente mener Hans Henrik Andreasen, at OB'erne kan bruge kampen positivt fremover.

OB er tæt på færdige i Europa League efter torsdagens 2-3-nederlag til Twente, men alligevel mener fynboernes midtbaneslider Hans Henrik Andreasen, at kampen kan bruges til at bringe superligaklubben videre fra den aktuelle krise.

- Vi kigger fremad. Der er ikke andet at gøre. Vi har leveret en fin indsats i dag, og det tager vi med os, siger Hans Henrik Andreasen til TV3+.

Midtbanespilleren startede på bænken, men han blev skiftet ind et kvarter før tid, mens OB havde 2-2. Kort efter scorede hollænderne til 3-2.

- Det er ærgerligt, for vi havde håbet på, at vi kunne holde 2-2. Men Twente er et godt hold, siger Hans Henrik Andreasen.

Djiby Fall scorede begge mål for fynboerne. Efter 10 minutter sendte senegaleseren fynboerne foran 1-0, da han opsnappede et opsigtvækkende fejltrin af den hollandske forsvarsspiller Douglas.

Siden kom Twente foran, men i anden halvleg headede Djiby Fall OB'erne på 2-2 med et flot hovedstød efter et indlæg af Chris Sørensen.

- Vi er godt med i kampen, og vi står udmærket på banen og får fornuftigt fat i bolden. Vi har en skarp angriber i dag, Djiby. Det er dejligt.

- De kommer ikke så let igennem. De spiller lidt langsommere, men det sker også i og med, at vi står godt organiseret. Det lykkedes for os det meste af kampen, siger han.

Superligaklubben har været under stort pres på det seneste. Det er blevet til to nederlag og uafgjort i de seneste tre superligakampe. Desuden har cheftræner Henrik Clausen været under pres efter utilfredse ryster fra spillertruppen.

Hans Henrik Andreasen fastholder, at der er tillid til træneren:

- Ja, det er der 100 procent.