Angrebsflop: OB dropper Lado

Vladimir Dvalishvili er fortid i OB, hvor han ikke formåede at sætte sig igennem.

Forventningerne var store, da fodboldklubben OB for et år siden hentede den georgiske angriber Vladimir Dvalishvili på en toårig kontrakt.

Men de blev aldrig indfriet, og torsdag meddeler OB, at klubben og spilleren ophæver samarbejdet et år før tid.

- Samarbejdet mellem OB og Vladimir Dvalishvili blev ikke, som vi ønskede os, og det gælder både for Lado (spillerens kælenavn) og for os.

- Som type er han ikke den, der står forrest i rækken af angribere, og derfor er det fornuftigt for både ham og os, at han får mulighed for at fortsætte karrieren i en anden klub, siger OB's sportsdirektør, Jesper Hansen, til klubbens hjemmeside.

Georgieren kom til OB, da Troels Bech stadig var cheftræner. Da han blev fyret, kom Ove Pedersen til, og før denne sæson blev Kent Nielsen cheftræner.

Med indkøbene af blandt andre Rasmus Festersen og Anders K. Jacobsen stod det klart for Vladimir Dvalishvili, at hans fremtid ikke lå i Odense.

- Mit ophold i OB har fodboldmæssigt været en svær tid for mig. Jeg vil altid gerne vise mig frem fra min bedste side, og med trænerskifter og ændringer i spillestil har jeg ikke fået mulighed for det her.

- Det er jeg ærgerlig over, for på alle andre måder har jeg været rigtig glad for OB, Odense, holdkammeraterne og alle folkene omkring holdet, siger angriberen, der håber snart at skrive kontrakt med en ny klub.

Vladimir Dvalishvili scorede to gange i 13 kampe for OB.