I det fynske folks tjeneste

Anholdte var i retten under røveri

To af de anholdte efter røveriet mod urmager i Odense, sad i Retten i Odense, mens røveriet blev begået. Et skudsikkert alibi, men alligevel gik der 20 timer før de blev løsladt.

To af de anholdte efter røveriet mod urmager i Odense, sat i Retten i Odense, mens røveriet blev begået. Et skudsikkert alibi, men alligevel gik der 20 timer før de blev løsladt.

Mens fire fortsat ukendte gerningsmænd tirsdag middag begik brutalt, væbnet røveri mod Ragnar Ure og Optik i Jernbanegade i det indre
Odense, sad Bilal og Christine Zaabalawi i byretten begge tiltalt for blandt andet indbrud i en købmandsforretning og for besiddelse af hash.

- Det var noget af det mest sindssyge, jeg har været udsat for, fortæller en rystet Christine Zaabalawi til Fyens Stiftstidende.

Hun bor sammen med sin mand Bilal i den ejendom, der tirsdag sidst på eftermiddagen blev stormet af betjente med skudsikre veste og maskinpistoler, fordi politiet mente, det var dem, der havde begået røveriet mod urforretningen.

I huset på Brobyvej i Næsbyhoved-Broby bor også Henrik Moeskær og litaueren Mindaugas Selmistraits, og de blev også anholdt af betjentene.

Tre af dem blev taget med til afhøring på politigården, mens den fjerde blev lagt i håndjern.

Landejendommen blev endevendt

Landejendommen blev endevendt og ransaget af betjentene
for stjålne luksusure og smykker - uden at der dog blev fundet
noget som helst.

- Jeg sagde til politiet, at jeg sad i retten, og de kunne bare spørge de to betjente, der også var til stede og anklageren, siger Christine Zaabalawi til Fyens Stiftstidende.

Af retslisten for byretten i Odense fremgår det da også, at både Christine Zaabalawi og Bilal Zaabalawi skulle møde i retssal 8 fra klokken ni om morgenen til en domsmandssag om indbrud hos en købmand i Søndersø.