I det fynske folks tjeneste

Anja Andersen ydmygede fynsk håndboldspiller

En ny bog fortæller om bagsiden af medaljen i Slagelse Håndboldklub med psykisk terror og chikane. En fynsk håndboldspiller blev terroriseret af Anja Andersen.

Anja, hvad sker der

Bogen "En dronning kom til byen" afslører, hvordan virkeligheden var i Slagelse.

I følge Ekstra Bladet terroriserede og ydmygede den daværende træner Anja Andersen den purunge Stina Madsen, der var blevet hentet til klubben fra Odense.

I starten tegnede hverdagen ellers lys. 19-årige Stina Madsen var trænerens absolutte yndling, der fik gaver af guld og blev budt på dyre middage. I følge avisen lagde Anja Andersen, der dengang var 30 år kraftigt an på den unge håndboldpige.

Men da Stina Madsen spurgte; Anja, hvad er det lige, der sker mellem os? stoppede gaveregnen og opmærksomheden blev vendt til ydmygelse, verbal terror og chikane.

Du er pissedårlig

"Kom nu, Madsen, for helvede, du er pissedårlig." Sådan lød det fra sidelinjen under en kamp. I stedet for at skifte Stina Madsen ud lod Anja Andersen hende spille videre med nerverne uden på trøjen.

Efter kampen brød Stina Madsen sammen, og hun blev sygemeldt af klubbens læge. Hun er i dag håndbold-invalid.

Bogen er skrevet af Dan Philipsen og beskriver Anja Andersens tid i Slagelse som et terror-regime med sektlignende tilstande, hvor Anja Andersen regerede.

Læs mere om bogen her