I det fynske folks tjeneste

Anker Boye: GOG til Odense

Odenses borgmester Anker Boye opfordrer nu den sydfynske håndboldklub GOG Svendborg TGI til at indlede forhandlinger med Odense Håndbold med henblik på at samle de to klubber i Odense.

- Det ville være helt oplagt at GOG Svendborg TGI og Odense Håndbold gik sammen for at skabe et elitehold i Odense. Vi renoverer vores idrætspark for 40 millioner kroner og omgivelserne vil blive helt i top. Derfor vil jeg godt opfordre klubberne til at indlede et samarbejde, siger Anker Boye.

Ifølge ham er der i fremtiden kun plads til et elitehold indenfor håndbold på Fyn.

Anker Boyes opfordring kommer efter at GOG Svendborg TGI tidligere truede med at flytte til Odense, fordi planerne om en multiarena i Svendborg endnu ikke er blevet til realiteter.

- Vi får perfekte omgivelser i Odense - og når klubben så skal spille for rigtigt mange mennesker, så kan de jo benytte vores nye multiarena i Odense, siger Anker Boye.

GOG Svendborg TGI?s direktør Arne Buch fortæller, at klubben allerede nu er i drøftelser med Odense Håndbold.

- Vi har de indledende drøftelser nu. Det jeg kunne forestille mig var at vores damehold måske gik sammen med Odense Håndbold. Vi har større ambitioner på dameholdets vegne og her kunne Odense være interessant. Men jeg vil gerne slå fast, at vores herrehold fortsat har base her i Gudme, siger Arne Buch.