I det fynske folks tjeneste

Anonymt tip førte til anholdelse

Det var et tip fra en person i det kriminelle miljø, som fældede den 32-årige mand, der i sidste måned påkørte en motorcykelbetjent ved Nørre Broby med fuldt overlæg.

Anonymt vidne får ikke vidnebeskyttelse

- Jeg gav dem nogle oplysninger, og ikke engang 24 timer efter anholdt de manden, siger den anonyme mand.  

Ingen vidnebeskyttelse

Nu ønsker den anonyme mand vidnebeskyttelse - noget politiet nægter. Derfor er han nu gået under jorden, fordi han frygter for sit liv.

- De her mennesker de vil gøre mig ondt. Sådan er det i sådan et miljø. Han kører bevidst ind i en motorcykelbetjent - hvad gør han ikke ved mig?

Manden der kommer fra et barskt misbrugsmiljø fortæller, at han kender til det kriminelle miljø, fordi det er der han får sine stoffer. Han føler sig frustreret, fordi han føler han har gjort det rigtige, og nu er der ingen hjælp at hente hos politiet.

- Mildt sagt er jeg ved at skide i bukserne af skræk. Jeg aner ikke, hvad jeg skal gøre. Politiet vil ikke hjælpe mig. De har jo fået de oplysninger de skal bruge, og nu har politiet givet mig fingeren, så nu er jeg overladt til mig selv.

32-årig påkørte betjent med vilje

Den 18. oktober undslap en motorcykelbetjent en bevidst påkørsel, da han rutinemæssigt ville tjekke nummerpladerne på en firehjulstrækker ved Nr. Broby. En mand bakkede med vilje ind i betjentens motorcykel, der blev slynget 26 meter bagud, hvorefter bilisten flygtede fra stedet.

Betjenten slap uskadt fra påkørslen. 4-hjulstrækkeren blev efterlyst og bilisten - en 32-årig mand blev pågrebet i sidste uge, efter tippet fra den anonyme mand. 

Den 32-årige anholdte er angiveligt en del af en narkobande med tilknytning til Hells Angels. Det samme er den anonyme mand, der angav bandemedlemmet.

Under tilfangetagelsen af den 32-årige flugtbilist fandt politiet en større mængde narko, samt et skarpladt oversavet jagtgevær. Manden står nu til otte års fængsel, men i følge vidnet er han kun pågrebet, fordi vidnet kunne give præcise oplysninger om mandens tilholdssteder.