I det fynske folks tjeneste

Apollo lover fly fra Odense til Bulgarien i næste uge

Premieren på Odense Lufthavns rute til Bulgarien fik torsdag aften en kedelig start, da flyet blev aflyst. I stedet blev passagerne sendt med bus til København. Ingen vil tage ansvaret for at passagerne ikke var blevet orienteret om aflysningen.

I stedet for flyet fra Odense måtte passagerne tage bussen til Københavns Lufthavn.

- Det er ikke så fedt at stå her, og så få at vide at man skal flyve fra København, siger Christina Dammann fra Horsens.

Christina Dammann skulle sammen med de øvrige pasagere have fløjet til Bulgarien, men i sidste øjeblik fik de besked på at rejsen fra Odense var aflyst.

- Der må være sket en kommunikationsbrist. Vi forsøgte til det sidste at finde et fly, der kunne lande i Odense Lufthavn, men det lykkedes ikke, og så nåede vi ikke at få fat i alle passagere, siger Jan Lockhart, der er administrerende direktør i Apollo Rejser, der er arrangør af turene til Bulgarien.

Passagerne blev i stedet kørt med bus til København og kunne nøjes med en times forsinkelse.

- Problemet er, at landingsbanen angiveligt ikke er lang nok til de fly, der skulle have været brugt til ruten, siger Jan Lockhardt.

Jan Lockhardt afviser at Apollo Rejser har et ansvar for den aflyste afgang.

- Vi blander os som rejsearrangør ikke i kommunikationen mellem lufthaven eller med flyselskabet, men det undrer mig at der har været en miskommunikation, lyder det fra Jan Lockhart, som forventer planmæssig afgang fra Odense til Bulgarien næste torsdag.

Men for nogle af passagerne var torsdagens oplevelse nok.

- Det gør jeg aldrig mere. Næste gang bliver det fra Beldringe med Startour eller et andet selskab. Aldrig mere Apollo, siger Christian Dammann.