Årets første nederlag til OB

Efter tre sejre på stribe måtte OB søndag indkassere forårssæsonens første nederlag i superligaen. I en tam og kedelig affære blev OB på hjemmebane slået med 1-0 af Viborg.

-

Viborg enlige mål blev scoret efter 33 minutter i første halvleg af angriber Søren Frederiksen. Og det var stort set også den eneste chance Viborg havde gennem hele kampen.

Men selvom OB havde det meste af spillet gennem hele 2. halvleg, så lykkedes det kun for holdet at skabe ganske få chancer, og ind det kom bolden ikke. De omkring 5000 tilskuere fik i det hele taget en meget tam og kedelig fodboldkamp.

Dermed blev OB?s flotte sæsonstart i superligaen brudt af bundholdet Viborg. Dermed er der igen langt op til toppen af superligaen for OB.