I det fynske folks tjeneste

Avis-ledelse: Højst ti mand skal afskediges på redaktionerne

Fyringsrunden i mediekoncernen Jysk Fynske Medier, der står bag de to fynske dagblade Fyns Amts Avis og Fyens Stiftstidende, bliver ikke så omfattende som først frygtet.

Der skal ikke fyres så mange som hidtil frygtet hos mediekoncernen Jysk Fynske Medier, der blandt andet ejer Fyens Stiftstidende. Foto: Morten Grundholm

I maj meddelte Jysk Fynske Mediers ledelse, at koncernen skal spare 90 millioner kroner. Og 18 millioner af dem skulle findes ved afskedigelse af redaktionelle medarbejdere.

I sidste øjeblik ser det nu ud til, at færre skal fyrres end først forventet. Det fremgår af en intern meddelelse, som Mediawatch er i besiddelse af.

Fra artiklen.

Afskedigelserne bliver meldt ud torsdag i denne uge.

Men i sidste øjeblik ser det nu ud til, at færre skal fyres end først forventet. Det fremgår af en intern meddelelse, som Mediawatch er i besiddelse af.

I den interne meddelelse fremgår det, at der "højst vil blive tale om ti afskedigelser på det redaktionelle område i Jysk Fynske Medier."

Det skriver Mediawatch.

Vil flytte folk

De ti mand skal findes blandt Jysk Fynske Mediers dagblade og ugeaviser på Fyn og i Jylland.

Ud over Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis ejer Jysk Fynske Medier blandt andet også Vejle Amts Folkeblad, Aarhus Stiftstidende og Jyske Vestkysten.

Mediawatch skriver videre, at som led i planen vil en række medarbejdere blive flyttet til stillinger andre steder i organisationen.

Læs også Jysk Fynske Medier skal spare 90 millioner