Babymorder mistænkt for nyt babydrab

En ung mand, der i 1992 slog sin datter på otte uger ihjel på Tåsinge, er endnu engang mistænkt for drab på en baby. Den nu 32-årige mand blev i lørdags fængslet i Silkeborg sigtet for at have tævet sin tre uger gamle datter til døde.

-

En ung mand, der i 1992 slog sin datter på otte uger ihjel på Tåsinge, er endnu engang mistænkt for drab på en baby. Den nu 32-årige mand blev i lørdags fængslet i Silkeborg sigtet for at have tævet sin tre uger gamle datter til døde. Det skriver Ekstra Bladet.

Manden blev i 1993 idømt seks års fængsel for at have mishandlet sin to måneder gamle datter til døde. Pigen døde efter at have pådraget sig hjerneblødninger og adskillige brud på knoglerne.

En psykiakiatrisk undersøgelse betegnede gerningsmanden som karakterafviger med psykopatiske træk. Han blev prøveløsladt i 1996 og har siden været på fri fod.

Risikerer 10 års fængsel 
Men i lørdags blev han anholdt endnu engang - mistænkt for samme forbrydelse som han blev dømt for på Fyn i 1993. Dennegang havde manden gennembanket sin sin tre uger gamle datter, så hun blev indlagt på Skejby Sygehus med skader på både kroppen og i hovedet. Den lille pige døde senere af blødninger i hjernen.

Den 32-årige mand, der i øvrigt har ændret navn siden han boede på Tåsinge, blev varetægstfængslet indtil 7. februar.  Han er sigtet efter den grove voldsparagraf, der kan give op til 10 års fængsel.