I det fynske folks tjeneste

Bænket: Rasmus Falk i hård konkurrence i FCK

FC Københavns cheftræner, Ståle Solbakken, konstaterer, at han nok har en mand for meget på kanten - men vil ikke skille sig af med nogen.

Youssef Toutouh, FC København, jubler efter sin scoring til 1-0, mens Rasmus Falk måtte se til fra bænken. Foto: Anders Kjærbye/Scanpix

Med eks-OB'eren Rasmus Falk på bænken åbnede FC København lørdag aften Superliga-sæsonen i overbevisende stil.

Mesterholdet nedlagde oprykkerne Lyngby med 3-0 på hjemmebanen i Parken.

FCK-manager Ståle Solbakken havde til kampen valgt at sætte Rasmus Falk på bænken og i stedet at satse på Benjamin Verbic og Youssef Toutouh på kanterne.

Rasmus Falk spillede ellers en god kamp i Champions League-kvalifikations-kampen mod nordirske Crusaders FC i onsdags. Her scorede han til slutresultatet 3-0 i Belfast.

Mod Lyngby kunne Rasmus Falk se Benjamin Verbic og Youssef Toutouh takke for tilliden ved begge at komme på måltavlen. 

- Rasmus Falk var rigtig god mod Crusaders, og vi har også stadig Danny Amankwaa, der spillede en god træningskamp tidligere i dag (lørdag, red.), siger Solbakken.

- Så vi har fem kantspillere at vælge imellem. Det er måske en enkelt for meget, men vi har ingen planer om at skille os af med nogen af dem, for sælger vi eksempelvis Thomas Delaney, kan Toutouh også bruges centralt på midtbanen, siger træneren og konstaterer:

 - Jeg har aldrig oplevet i min tid i FC København, at vi har så hård konkurrence om pladserne på kanten.
 

Debutmål: Se Rasmus Falks scoring mod Crusaders FC