Bag Egeskovs mure

-

-

TV2/Fyn følger op på seersuccesen \"Bag Egeskovs Mure\". Fra den 31. marts kan du hver onsdag gense de 6 første underholdende programmer, og se med når TV2/Fyn fra maj sender 6 helt nye afsnit af hverdagsdokumentaren fra det fynske vandslot.

I et halvt år har vi på klods hold fulgt med helt tæt bag facaden i en af Fyns største turistattraktioner - Egeskov Slot. Det er blevet til i alt 12 programmer om menneskene bag Egeskovs mure fra start til slut af sæsonen 

I restauranten er det den iranskfødte køkkenchef Amir med det iltre temperament, der styrer slagets gang med hård hånd, mens greven Michael Ahlefeldt dyrker sine mere eksotiske hobbyer: Gamle motorcykler og ballonflyvning.

For Egeskovs karismatiske restaurationschef Jens er der lang tid til han kan holde sig en velfortjent fridag. I sæsonen arbejder han konstant som Grevens højre, og det er ham der skal sørge for at tingene hænger sammen på den til tider noget kaotiske arbejdsplads.

For Egeskovs mekaniker Ole er det ikke hver dag han bliver stillet overfor opgaven at starte en 70 år gammel Harley, der ikke har kørt siden 2. verdenskrig. Men den gamle Harley som greven har købt af en eneboer, er kommet hjem til Egeskov for at komme under Oles kærlige behandling.

Følg med \"Bag Egeskovs Mure\" - Hver onsdag fra den 31. marts på TV2/Fyn.