BaggårdTeatret får ny kunstnerisk leder

Lasse Bo Handberg, 30 år, fra Svendborg bliver ny kunstnerisk leder af BaggårdTeatret. Lasse Handberg tiltræder stillingen 1. oktober i år, når teatrets store jubilæumsproduktion Lys over Svendborg med premiere 31. juli er afsluttet.  

-

Lasse Bo Handberg, 30 år, fra Svendborg bliver ny kunstnerisk leder af BaggårdTeatret.
Lasse Handberg tiltræder stillingen 1. oktober i år, når teatrets store jubilæumsproduktion Lys over Svendborg med premiere 31. juli er afsluttet.  

Bestyrelsen har med valget af en ny, ung leder fokuseret på kunstnerisk nytænkning med afsæt i BaggårdTeatrets mangeårige tradition for udvikling og kvalitet.  

Lasse Handberg har de sidste ti år arbejdet med teater og film, og har erfaring som producent, instruktør og manuskriptforfatter. Han har desuden kvalifikationer og erfaring indenfor organisatorisk arbejde, marketing og kommunikation.   

Lasse Handberg skriver aktuelt sit afgangsprojekt på manuskriptforfatteruddannelsen Dramatiker Væksthus (under Børneteatersammenslutningen) og manuskript til spillefilmen Gigolo produceret af Metronome / Filmpeople).

Samtidig er han aktiv i Østre Gasværks dramaturgiske tænketank, som han i 2001 oprettede i samarbejde med Lars Kaalund. Som instruktør har han senest iscenesat En verdensomsejling under bordet af Bo hr. Hansen.  

Lasse Handberg afløser BaggårdTeatrets nuværende kunstneriske leder Peter Michaelsen.