Bankrøver ramt af rød farvepatron

Danske Bank på Middelfartvej i Odense blev torsdag formiddag udsat for et væbnet røveri. En røver fik med en pistol udleveret kontanter, men da han flygtede fra banken eksploderede en farvepatron. Odense Politi anholdte onsdag eftermiddag en mand i sagen.

-

Danske Bank på Middelfartvej i Odense blev torsdag formiddag udsat for et væbnet røveri. En røver fik med en pistol udleveret kontanter, men da han flygtede fra banken eksploderede en farvepatron.


Røveren kom ind i banken kl. 10.20 og truede med en pistol personalet til at udlevere penge. Manden fik kontanter og stak dem i lommen. Herefter gik han selv om bag ved kassen og tog en stak 100 kr-sedler og en stak 200 kr-sedler med.


På vej væk fra banken eksploderede en rød farvepatron i et af pengebundterne. Røveren flygtede derefter på en cykel i retning mod Føtex.


Ramt af rød farve
Politiet formoder derfor, at røveren kan være ramt af rød farve på tøjet og på huden. Store politistyrker jagter i øjeblikket røveren omkring Bolbro i Odense.


Politiet efterlyser en 30-35 årig mand. Han var spinkel, omkring 165 cm høj og var langhåret. Han bar en mørkebrun cowboyhat og han havde et spraglet tørklæde for ansigtet. Han bar en gammeldags lys habit med striber og lysebrune basketstøvler. Han havde plastikhandsker på hænderne.


Vidner beskriver hans påklædning som \"klovneagtig\", og det lignede noget han havde taget på til lejligheden.


Mand anholdt
Odense Politi har i løbet af torsdagen jagtet bankrøveren over alt i Odense, og efter et tips lykkedes det torsdag eftermiddag at anholde en mand. Politiet afhører manden netop nu, og kan endnu ikke fastslå om han har noget med røveriet at gøre.


Politiet vil fortsat gerne have henvendelser i sagen. Telefon 66 14 14 48.