Bashkim Kadrii er klar til comeback for OB

Efter mere end et år væk fra klubben er OB-profilen klar til comeback søndag eftermiddag mod Randers FC. 

Når OB søndag eftermiddag tager imod Randers FC på Odense Stadion, kan Bashkim Kadrii få comeback i den fynske superligaklub.

OB’s cheftræner, Jakob Michelsen, har søndag udtaget truppen til kampen, og her er den offensive spiller blandt de 18, der er udtaget.

Det vil i så fald være første gang, at Bashkim Kadrii optræder i OB-trøjen, efter at han i februar vendte tilbage til klubben efter et år i Saudi-Arabien. Da han for tredje gang i karrieren blev OB-spiller tidligere på måneden, var han ikke kampklar, og derfor har hans comeback ladet vente på sig. 

OB's trup

Sportschef: Derfor har vi hentet Bashkim Kadrii tilbage

Ifølge OBs sportschef, Michael Hemmingsen, er der flere gode grunde til, at klubben har valgt at hente Bashkim Kadrii tilbage. 

OB har i lang tid haft en målsætning om at komme i top-6 i Superligaen, og her er det forhåbningen, at den nye tilføjelse i truppen kan være med til at indfri ambitionen. 

Bashkim Kadrii, som tidligere også har været i blandt andet FC København og Randers FC, står noteret for 169 kampe, 40 mål og 33 assister i OB-trøjen. Han forlod senest fynboerne til fordel for Al-Fateh i januar 2020.

Kampen mod Randers FC begynder klokken 14.00. Du kan følge kampens udvikling på tv2fyn.dk.