Beatrix Benyats til HC Odense

HC Odense har indgået en et-årig aftale med den 30-årige Beatrix Benyats. Den ungarske højre back skal tilføre HC Odense erfaring og afslutte sin uddannelse som kosmetolog.

Beatrix Benyats kom til Danmark i 2003 og har spillet i Aalborg DH, Team Esbjerg og Horsens og Sønderjyske. Beatrix Benyats var i seneste sæson nr. 5 på ligaens topscorerliste, og hun er en vigtig forstærkning ikke mindst af HC Odenses angreb.

- Beatrix Benyats er en klog og alsidig spiller. Hun kender vejen mod målet, og hun falder godt ind i spillet og gør sine medspillere gode. Samtidig giver det os en vigtig bredde på højresiden, hvor vi med Trine Jensen, Christina Aalling og Beatrix Benyats på plads, er klar til den nye sæson, siger sportschef Ditte Andersen.

Ved siden af håndbolden starter Beatrix Benyats i august uddannelse til kosmetolog hos Art of Style i Odense. Og det er bl.a. i form af et samarbejde med Art of Style, at det har været muligt for HC Odense at tilknytte en spiller som Beatrix Benyats.

- Jeg er meget glad for at samarbejdet med HC Odense er kommet på plads. HC Odense er et hold og en klub, der kan realisere mine planer både på og udenfor håndboldbanen. Jeg kan starte min uddannelse som kosmetolog og samtidig spille på et spændende hold med mange dygtige spillere. Holdet er en perfekt blanding er unge talenter og rutinerede spillere, og jeg ser frem til en rigtig god sæson med HC Odense, siger Beatrix Benyats.