Bech: Vores nye mand har Superliga-niveau

Azer Busuladic skiftede i vinterpausen fra Vejle til OB. Han får ros af træner Troels Bech efter en fin start.

Bosnisk-fødte Azer Busuladic kom til Danmark som barn. Via klubberne Kolding og Vejle er han nu havnet i Superligaen hos OB. I forårets to første kampe har fynboernes nye mand fået spilletid på midtbanen.

- Azer har gjort et rigtigt godt indtryk i de første par måneder i klubben. Han beviste også i søndagens kamp, at han er klar til Superligaen. Han leverede og fik som indskifter sat sit aftryk på kampen, siger OB-træner Troels Bech.

I sejren i forrige uge over FC Midtjylland fik Azer Busuladic næsten en time på banen inden udskiftningen med Emil Larsen.

I søndagens 0-1-nederlag ude til Esbjerg var rollerne byttet om, men kun med de sidste 20 minutter til Azer Busuladic. En degradering var der dog ikke tale om, slog træneren fast.

- Nej, men med Emil Larsen tilbage i fuldt vigør vil vi selvfølgelig også gerne gøre brug af ham. Han er en vigtig spiller for os, siger Troels Bech.

Den nye mand på holdet kender sine styrker.

- Jeg kommer ind og bidrager med gejst og fysik. Det lykkedes meget godt mod Esbjerg, hvor vi pressede på til sidst. Ellers er min opgave at skabe ro ved at holde lidt på bolden og fordele spillet, siger Azer Busuladic.

Allerede som 17-årig debuterede han for Vejles førstehold, og efter mange kampe i 1. division ser han frem til at prøve kræfter med landets bedste række.

- Jeg har fået en positiv start i OB. Det er gået over al forventning. Jeg blev lidt overrasket over at starte inde i den første kamp, siger Azer Busuladic.

- Det går lidt hurtigere i Superligaen, og jeg glæder mig til hver eneste kamp. Vi har en rigtig god stemning i truppen, selvom vi tabte. Nu ser vi alle frem til kampen mod FC København på søndag, siger han.