I det fynske folks tjeneste

Beckmann ærgrer sig over nederlag til OB

Den første halve time var ikke godkendt, mente FC Nordsjællands prominente debutant, Mikkel Beckmann.

FC Nordsjællands Mikkel Beckmann var på sin første mission i sin klub efter skiftet fra Randers. Det resulterede i et nederlag på 0-2 hos OB, og den vævre offensivspiller ærgrede sig over dumme fejl og en dårlig start hos nordsjællænderne.

- Det var vel det, der kostede os point i dag. Vi forærede dem alt for meget, og vi var ikke klar fra start. De første 25-30 minutter var ikke gode nok, siger Beckmann.

FC Nordsjælland-angriberen ærgrede sig - ud over den dårlige start - også over OB's mål, der kom henholdsvis på grund af dårlig muropdækning og en skidt tæmning af Tobias Mikkelsen i eget felt.

- Det var ærgerlige fejl, og de bliver straffet på det her niveau. Men vi kom godt igen efter pausen, og generelt spillede vi ganske fint i den sidste time. Vi skabte chancer og kunne godt have fået et straffespark, siger Mikkel Beckmann.

Trods den korte sommerferie er Mikkel Beckmann faldet hurtigt ind på Nordsjælland-holdet. Genforeningen med den tidligere træner i Lyngby-tiden, Kasper Hjulmand, har ikke været svær, og i sæsonpremieren var Beckmann nogenlunde tilfreds med sin egen indsats.

- Det er altid svært at stå at bedømme sig selv, men jeg umiddelbart kom jeg med i et par gode kombinationer og fik sendt to farlige bolde af sted i dybden. Der var vel både godt og skidt, siger Mikkel Beckmann.