Bedragerisag trækker i langdrag

En bedragerisag mod de tidligere ejere af den fynske møbelvirksomhed Danish Ratten trækkes endnu en gang i langdrag. Først til marts vil der falde endelig dom over de fire tiltalte, der tidligere er dømt for bedrageri for 60 mio. kr.

-

En bedragerisag mod de tidligere ejere af den fynske møbelvirksomhed Danish Ratten trækkes endnu en gang i langdrag. Først til marts vil der falde endelig dom over de fire tiltalte, der tidligere er dømt for bedrageri for 60 mio. kr. Det skriver Jyllands-Posten.


Sagen mod kurvemøbelfabrikken Danish Ratten tog sin begyndelse i 1992, da virksomheden gik konkurs. Ledelsen blev efterfølgende sigtet for bedrageri og skyldnersvig, og efter en stærkt forsinket retssag blev de fire hovedmænd idømt fængselsstraffe i juni sidste år i retten i Odense.


Hovedmanden Christos Liokouras fik fire års fængsel, hans bror fik tre års fængsel, mens to andre medarbejdere hver fik to års fængsel.


I følge Jyllands-Posten er sagens behandling i landsretten nu endnu en gang udskudt. Selvom sagen blev taget til behandling i februar i år, vil Rattan-sagen først komme for landsretten i marts næste år.


De mange forsinkelser i den omfattende sag skyldes, at sagen er svulmet op undervejs med et meget stort materiale. Desuden har landsretten været ramt af sygdom.