I det fynske folks tjeneste

Bellinge tager til Madrid

I påsken 2012 drager 30 børn fra Brændekilde-Bellinge Boldklub på et uforglemmeligt eventyr til Spanien for at deltage i Sergio Soccer School.

I påsken næste år tager Brændekilde-Bellinge Boldklub til Madrid for at deltage i Sergio Soccer School.

Efter at have afholdt Sergio Soccer School 2011 i Brændekilde-Bellinge Boldklub går turen nu til Spanien, hvor næste års udgave af fodboldskolen afholdes.

30 børn fra fodboldklubben Brændekilde-Bellinge Boldklub i Odense tager sammen med deres forældre på et uforglemmeligt eventyr til Spanien i påsken 2012.

Et eventyr baseret på fælles interesser og båret igennem af et fantastisk sammenhold, viljen til at lykkes og arbejdsomhed.

Initiativtagerne til dette arrangement er en BBB-familie, der har boet to år i Madrid.

I forbindelse med deres ophold i den spanske hovedstad stiftede børnene bekendtskab med træner Sergio Gonzalez i storklubben Real Madrid.

Den nu tidligere Real Madrid-træner var i år på besøg i Danmark, men næste år byder han velkommen.

Ud over en masse fodboldtræning vil turen også stå på andre aktiviteter, hvor Sergio vil guide og fortælle.

- Det er virkelig noget, børnene vokser af - og noget de måske aldrig får mulighed for igen. Det er en helt unik mulighed for børnenes fremtidige sport, siger Jan Berg, der er kontaktperson for forældregruppen.

Aktiv indsats

For at minimere turens udgifter har en håndfuld forældre fået til opgave at skaffe sponsorater og dermed penge ind til turen.

Derudover arbejder andre udvalg bl.a. på at arrangere salg af julekort, indendørsstævne, cykelaktieløb m.v.

Netop salget af julekort finder sted i disse dage, og her er det indtil videre gået over al forventning.

- Det er helt fantastisk så stor en opbakning, vi har til arrangementet. Såvel børn som forældre yder en stor indsats, og uden dem vil det ikke være muligt at gennemføre planerne og realisere målene for denne tur, siger Lars Gaarde, der er formand for styregruppen.

I alt tager ca. 70 personer fra den sydodenseanske fodboldklub af sted.S