I det fynske folks tjeneste

Bendixen: DF skal have en skarpere familieprofil

Pernille Bendixen har de første tanker klar som ny familie- og børneordfører for Dansk Folkeparti

Pernille Bendixen vil skærpe Dansk Folkepartis familieprofil. Foto: Pernille Gram

Pernille Bendixen, der indtil nu har været børneordfører, får nu udvidet sit ansvarsområde og skal fremover være  familie- og børneordfører. Samtidig rykker hun fra beskæftigelsesudvalget til socialudvalget.

- Det er jo en ekstra tillid fra partiet, så det er superdejligt. Karin Nødgaard er stadig socialordfører og har indtil nu haft ansvaret for hele området, og så må vi tage det hen af vejen, hvad der lander hos hvem. Men det betyder meget mere arbejde for mig og ved at rykke mig fra beskæftigelses til socialudvalget giver min ordførerpost også bedre mening, siger Pernille Bendixen.

Læs også Fynske DF'ere får nye poster

- Vi skal have en mere skarp profil på familieområdet, siger Pernille Bendixen uden stadig helt at have formlen på, hvad det indebærer.

- Blandt andet skal kvinder skal have bedre mulighed for at gå hjemme, når børnene er små. Men samtidig skal vi jo også have dem ud på arbejdsmarkedet, så spørgsmålet er hvordan vi får det løst. Det er noget af det, jeg vil sætte mig ned og kigge nærmere på nu, siger Pernille Bendixen.

Pernille Bendixen er direkte på TV 2/Fyn og tv2fyn.dk kl. 14.02.

DF'eren har også allerede forberedt sig, hvis statsminister, Lars Løkke Rasmussen, snart udskriver valg.
Se indslaget fra den 8. september nedenfor.