I det fynske folks tjeneste

Berørt Kasper Nielsen afviser skurkerolle

Det var en grådkvalt Kasper Nielsen, som efter EM-sejren over Norge mødte pressen. Håndboldklubben GOG Svendborgs konkurs overskyggede sejren for Nielsen.

00:46

1 af 2

Det var tilsyneladende en brist i kommunikationen, som er årsag til, at håndboldklubben GOG Svendborg mandag gik konkurs. For Kasper Nielsen var indstillet på at gå ned i løn, men vidste ikke, at den mail, han mandag aften sendte til Håndbold Spiller Foreningen var utilstrækkelig.

I mailen bekræftede Kasper Nielsen, at han var indstillet på en kollektiv lønnedgang på 30 procent, men skifteretten godkendte den ikke på grund af en manglende underskrift.

- Jeg troede min bekræftelse på mail mandag aften var nok. Jeg har ikke hørt noget, før det var for sent kort inden kampen mod Norge, siger en følelsesladet Kasper Nielsen.

Forsvarsspilleren nægter at være skurken i hele konkurssagen og forklarer gentagne gange, at han troede mailen var nok.

- Jeg synes ikke, jeg er skurk. Og det er aldrig rart at blive kaldt skurk, når man ikke selv mener, man er det. Der er ikke noget, jeg mere ønskede, end at GOG fortsat eksisterede, siger han og tilføjer:

- Jeg er blevet orienteret om, at der går rygter om, at grunden til, at klubben nu må lukke, er på grund af min løn til næste år. Det er jeg lidt uforstående over for, for vi har kun snakket om at redde klubben frem til 30. juni. Det synes jeg, vi har arbejdet hårdt for. Så jeg er overrasket over, at jeg nu skulle være skyld i konkursen, siger Kasper Nielsen.

Kasper Nielsen fortæller, at forhandlingerne med klubben efter nytår kun har omhandlet løn frem til 30. juni, og at han er gået med til lønreduktionen som alle andre.

- Jeg har godt nok ikke skrevet under, men har sendt en mail og bekræftet, at jeg gerne vil gå med til det.

Konkursen gør ondt, og Kasper Nielsen må flere gange tage sig tid til at holde tårerne tilbage.

- Først og fremmest er jeg utrolig ked af, at GOG ikke eksisterer mere. Det er alt det, vi har drømt om og kæmpet for at spille dér. Jeg har haft så mange store oplevelser med GOG. Det er utrolig trist. Qua det der er sket, har det nok været den værste og sværeste kamp, jeg nogensinde har spillet, siger Kasper Nielsen om den netop overståede kamp mod Norge.