Besejrede mestrene i årets sidste hjemmebanekamp

Bulldogs spillede onsdag aften sidste hjemmebanekamp i 2011 og afsluttede med en overbevisende 6-2-sejr over mestrene fra Herning.

De to topscorere fra Bulldogs, Oluf Mårs og Rob Ricci måtte ellers se skadede til fra tilskuerpladserne, men også Herning Blue Fox var amputerede på grund af skader og spilleres deltagelse ved U20-VM, skriver oik.dk.

Anders Feddersen stod for fynboernes åbningsmål til 1-0, da Morten Smedegaard opsnappede en løs puck i midtzonen og sendte sin nye kædekammerat afsted i frit løb.

Først i periodens allersidste minut, var der igen ændringer på måltavlen i hjemmeholdets favør, da Tyler Gotto satte et slagskud ind højt på Georg Sørensen.

I begyndelsen af anden perionde kunne Mads Jespersen så bringe OIK foran med 3-0, men hvor det ellers begyndte at se godt ud for hjemmeholdet, fik Herning reduceret i undertal.

En timeout fra Pär Johansson fik hanket op i hjemmeholdet, der kort derefter udnyttede et powerplay. Tyler Gotto trykkede af fra blå linje, og inde kunne Mathias Thinnesen føre pucken helt i mål til 4-1.

Et nyt powerplay og et nyt mål, denne gang signeret Morten Andreasen, fulgte i det 39. minut, og da Andreas Sundin, også i powerplay, gjorde det til 6-1 kort inde i tredje, var sejren over mestrene ved at være en kendsgerning.

Med en enkelt reducering fra Blue Fox kunne kampen rindede stille og roligt ud uden yderligere nævneværdige højdepunkter og et slutresultat på 6-2.

Med sejren går Bulldogs forbi netop Herning på ligaens andenplads, og der er således topbrag på menuen allerede fredag, hvor Odense møder SønderjyskE.