Beskeden Odense-keeper nægter at dvæle ved sin brandkamp

Althea Reinhardt stjal billedet med et væld af redninger, da håndboldkvinderne slog Congo.

14 redninger på 21 skud og en redningsprocent på 66,6. Althea Reinhardt havde fået tjansen i målet fra start og meldte sig ind i VM for fuld musik, da håndboldkvinderne slog Congo 33-18.

Odense-keeperen har svært ved at huske en tilsvarende præstation med så vanvittige statistikker.

- Det kan godt være i ungdomsårene, men nok ikke her som professionel, siger hun med et grin.

Handler om koncentration

Reinhardt har dog ikke travlt med at fremhæve sin egen indsats mod de undertippede congolesere. Det danske hold var så overlegent, at der egentlig ikke var behov for en luksusindsats mellem stængerne.

- Det handlede om at holde koncentrationen. Det føltes, som om vi stod rigtig meget i forsvaret, så det var om at kommunikere med dem foran mig. Og de stod sindssygt godt.


- Jeg er fint tilfreds og synes, at jeg gjorde et godt stykke arbejde. Men jeg lægger ikke så meget i den kamp og tænker allerede frem mod den næste, siger Althea Reinhardt.

Sydkorea venter forude

Det viste også noget om den danske overlegenhed, at landstræner Jesper Jensen hev sprællemanden fra Odense ud på bænken i hele anden halvleg.


Sandra Toft skulle også holdes varm og tilføjede yderligere ti redninger til den danske målmandsstatistik.

- Vi havde aftalt på forhånd, at vi skulle stå en halvleg hver, og det giver rigtig god mening, siger Althea Reinhardt, som ikke forventer, at rotationen på målmandsposten fortsætter.

- Nej, det tror jeg ikke. Sydkorea er en anden modstander, konstaterer hun om det danske holds næste VM-opgave