I det fynske folks tjeneste

Beskyt klimaet og hjælp udsatte dyr

Sydfyns Elforsyning gør det nu muligt for forbrugerne at vælge grøn energi og samtidig støtte Dyrenes Beskyttelses internat på Fyn.

DyrenesEnergi er et nyt tilbud, hvor forbrugerne hos Sydfyns Elforsyning kan vælge at få strøm baseret på vindenergi og dermed nedbringe mængden af el, der er produceret med fossile brændstoffer.

Forbrugere, der skifter til DyrenesEnergi støtter samtidig Dyrenes Beskyttelse med 10 kroner om måneden til deres arbejde med at hjælpe nødstedte dyr.

I 2015 skaffede Dyrenes Beskyttelse nyt hjem til 931 dyr.

Dyrenes Beskyttelse åbnede Fyns Internat i Ejby i foråret 2014 og tager sig af dyr fra dyreværnssager på Fyn i Syd- og Sønderjylland.

- Antallet af svigtede dyr gør, at vi allerede nu har brug for at udvide internatet, så vi leder efter financiering til køb af jord omkring internatet, siger internatsleder Lene Frahm.

Sydfyns Elforsyning lægger ikke skjul på, at DyrenesEnergi er et led i selskabets bestræbelser på at skaffe kunder:

- De færreste forbrugere vil opleve større besparelser ved at flytte energiselskab, så vi skal tilbyde noget ekstra for at være interessante, siger kunde- og markedschef i Syfyns Elforsyning, Claus Holm Andersen.

Mere om DyrenesEnergi her.

 

03:15 Luk video