I det fynske folks tjeneste

Biler, biografbilletter og skibriller stjålet

I det seneste døgn har der været 49 anmeldelser om indbrud og tyverier på Fyn. Blandt andet er tre biler meldt stjålet.

Foto: arkiv

Her er nogle af de mange tyverier, som blev anmeldt til politiet den 22. januar:

I Gelsted blev der tirsdag formiddag stjålet værktøj fra en container. En hængelås blev klippet over og tyve steg ind i 20 fods-containeren. Her stjal de diverse håndværktøj.

I Odense fik en familie stjålet meget af sit skiudstyr. Hængelåsen blev klippet over til kælder- eller loftsrummet, og en tyv stjal to par skistøvler, to frisørsakse, en skitaske og skibriller.

På Nordfyn oplevede en familie, at der blev begået indbrud i deres udhus midt om natten. En tyv klippede hængelåsen over og stjal diverse hånd- og elværktøj.

I Odense oplevede en privat bilsælger et tyveri. Han lod en potentiel køber prøvekøre sin bil tirsdag eftermiddag, men han vendte aldrig tilbage igen. Bilen er en sort BMW M5 fra år 2000.

Et andet sted i Odense fik en bådejer uanmeldt besøg. En tyv brød ind på motorbåden og gennemrodede alle skuffer og skabe. Båden blev også forsøgt startet.

I Odense fik en person tirsdag eftermiddag et kedeligt ophold på Odense Banegård. To lommetyve stjal en lysegrå pung med 150 kroner, fire nyindkøbte biografbilletter, et gavekort til Jysk på 600 kroner samt diverse kort.

Hele ugen sætter vi fokus på indbrud og tyverier her på TV 2/FYN.